Mini Dual 12 Indicator de Nivel VU-Metru Stereo Bord Amplificator Reglabil Viteza Luminii de Bord

  • 55.44lei
  • 71.08lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • diy-vu m, vu metru cabina, analog conductivitate metru, vu jad, fusta vu, barra vu metru, contor de gaz auto analogic, nedefinit pantaloni, reuseable banda față-verso, contor de energie de uz casnic
  • bluetooth: No
  • Intrări: USB de Tip a
  • Tuner FM/AM: No
  • Formatul De Intrare: Alte
  • Ieșiri: RCA
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Origine: China Continentală
  • Rețea: NICI unul
  • Control De La Distanță: No
  • Material: Plastic
  • Built-in HDD: No
  • APP de Control: NICI unul

Sku: s13066

Suport de dropshipping și comerț cu ridicata.

100% Original și cu acces gratuit după-vânzare de garanție.Volumul minim, PCB dimensiunea de 80 * 14mm module LED, suprafata : 58 * 14mm.

Feature-bogat, utilizatorul poate regla liber fiecare bară de lumină și principalul vârf de viteza reală de lumină, cu cele mai potrivite pentru propria lor de afișare.

o intrare prin TI semnal de izolare, maxim, pentru a evita single-chip de înaltă frecvență de interferență la un circuit în serie.

Diferite culori ale luminii singur oferit un rezistor de limitare a curentului.

Garanteaza o potrivire perfecta.

Notă importantă:

1. MCU în timpul de eșantionare-eșantionare, astfel că nu este dual-channel simultană paralel semnalul de intrare se schimbă rapid, amplitudinea de cele două bare de lumină ecran pot diferi, aceasta este o situație normală.

2. În cazuri extreme, poate fi foarte ușoară zgomotul de înaltă frecvență.Recomandat pentru a înlocui semnalul de intrare cap linie poziție ca dual-core cablu ecranat.

3. Tensiunea de operare: 7-12v curent poate funcționa în mai mult de 100MA.Interzisă sau tensiune depășește 12v pozitive și negative inversat, dacă persoana va provoca lumina dae nivel

Efect de afișare:

1. spectacol de striptease+ după vârf călătorie unde

2. spectacol de striptease după+ dispariția de vârf de călătorie

3. Banda display + (un varf de afișare)

4. spectacol de striptease+ imediat după fluxul de vârf dispare

5. Banda display + (trei lumini)

6. dungi marquee display + efectul maxim

7. Peak + spectacol de striptease chiar sari de lampa cu lumini de doi biți unde

Tensiune de alimentare: 7v-12v 100MA

Culoare: verde, alb

Culori deschise: 7 + Verde 2 portocale + 3 red

Material: plastic

Conținutul Pachetului:

1 x Mini Dual 12 Stereo Nivel lămpi indicatoare de bord Diy Kituri

1 x 5Pin Cabluri(cu sac de OPP)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Sososweet.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Sososweet.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Adauga un comentariu

Rating: