IZTOSS Alarmă de Blocare a Discului de 110 dB rezistent la apa Anti-Furt Perfect Guard Senzor de Soc cu Memento Cablu și o Geantă

  • 95.30lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • satin de blocare a ușii, hayomi de blocare a ușii, masina de blocare mw, masina de blocare a oglinzii, broadlink de blocare a ușii, ușă de blocare ethinic, uniqlo de blocare a ușii, kona de blocare a ușii, ujia de blocare a ușii, sruna centerlock disc de frână
  • Nume De Brand: IZTOSS
  • Articol Greutate: 0.7kg
  • Lățime Produs: 4.76inch
  • Element De Lungime: 6.97inch
  • Înălțime Element: 2.64inch
  • Tip De Material: Aliaj de Zinc
  • Origine: China Continentală
  • Tip De Element: Încuietori Și Zăvoare
  • Numele Modelului: L1003S-Z

Sku: s1357

【Înaltă Calitate și Memento Cablu】blocare este fabricat din aliaj de zinc, cu un built-in anti-foraj cilindru de blocare, care pot preveni blocarea cilindrului de a fi afectate de un burghiu electric.Pachetul include o izbitoare portocaliu spiralat memento cablu care se poate conecta la ghidon pentru a evita eventualele daune dacă uitați codul de blocare disc.

【Dublu Impermeabil】blocare capac și corpul de blocare a forma un spațiu închis, în care apa nu poate acces la baterie și circuitul.

【Mare decibel alarm】În modul de alarmă, atunci când corpul de blocare a fost atins, se va produce o dur sunet ascuțit de 110dB, descurajarea hoț.

【Fără cheie de blocare】Acesta poate fi ușor blocată prin apăsarea butonului de blocare cilindru, și nu este necesară cheia de blocare.

【Aplicarea pe scară largă】 se Potrivește majoritatea motociclete și biciclete cu frane pe disc, în cazul în care discul de frână este mai mică decât 7mm (0.27") gros și cruce forate.

Culoare: Negru

Culoare: Argintiu

Alarma blocare a discului este robust și durabil, și poate, de asemenea, menține o bună performanță în zilele ploioase.

Dacă cineva se atinge de motocicleta/bicicleta după ce a fost blocat, alarma blocare a discului va emite un 110dB sunet de alarmă, care este un puternic factor de descurajare a hoților.Astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre motociclete și biciclete sunt furate.

Acesta este un element indispensabil pentru tine de a călători pe o motocicletă, stau într-un motel, parcare în aer liber de parcare publice.

PS:

Tip baterie:LR44(AG13)

MODUL DE ALARMĂ

Împinge cilindrul de blocare până la capăt.

Atunci când în starea de alarmă ,puteți auzi o avertizare de"bip".

Cinci secunde mai târziu, atunci când blocare sau vehiculul este supus la un anumit

vibrații, veți auzi"bip, bip,bip".

Mai atinge , și imediat, veți auzi un sunet de alarmă.

Vibrație continuă, alarmă continuă, fiecare sunet de alarmă durează 10 secunde.

DETALII

Față-verso Interne de Frezat Slot Cheie

Preveni în mod eficient violent de deblocare și upgrade-ul anti-furt

Orange Memento Cablu

Izbitoare orange vă permite să vedeți motocicleta sau bicicleta dintr-o privire, printre multe vehicule, și, de asemenea, vă reamintește să scoateți discul de blocare înainte de a utiliza motocicleta pentru a preveni eventualele daune atunci când discul de blocare este angajat.

Portabil Husă

Puteți închide portabil husă pe cadru sau partea din față a mașinii, și a pus lacătul în pungă, astfel încât nu aveți nevoie pentru a aduce un alt sac, în scopul de a efectua blocarea.

Cum să Înlocuiți Bateria

Pasul 1

Deșurubați cele patru șuruburi cu o cheie Allen.

Pasul 2

Trageți în sus capacul superior de blocare,puteți vedea interioară dispozitiv.

Pasul 3

După înlocuirea bateriei, re-strângeți șuruburile.

Adauga un comentariu

Rating: