HD 1080P Camera Mini DVR Portabil Camere Digitale, camere Video Viziune de Noapte Înregistrare în Buclă Video Recorder Buzunar Sport Cam

  • 132.90lei
  • 201.38lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Nume De Brand: NoEnName_Null
  • Certificare: ce, pse
  • Sisteme De Operare Acceptate: Windows 98, Nu
  • De Înaltă Definiție: 720P(HD)
  • Stil: Camera Bullet
  • Smart home platforma: Alte
  • Origine: China Continentală
  • Conectivitate: Sistem închis/CCTV Wireless
  • Lentila (mm): 2MM, 6mm

Sku: s1562

Bine ati venit la magazinul nostru.Te rog scriitor dreapta adresa și codul poștal, astfel încât vei obține pachete de curând.E ar fi mai mici dacă veți cumpăra mai mult.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Salutari!

1. Portabil Mini Camera: Camera este extrem de mic, ușor pentru a ascunde și de a fi transportate oriunde.Cu gadget-uri oferite, acesta poate fi montat pe perete sau mobilier, un aparat de fotografiat de mare pentru monitorizare de securitate acasă.

2. Puternic Funcția: Acest mini aparat foto Acceptă înregistrare video în timp real, viziune de noapte, instantaneu.lumea e mai mica camera video cu 90 de grade unghi larg de lentile.

3. Camera Viziune de noapte: 6 buc negru LED jurul obiectivului care sunt invizibile și secrete (nu cu LED-uri de lumină în utilizare), cu o noapte în raza vizuală până la 5 metri, este un portabil perfect camera de securitate de origine.

4. Ușor De utilizat: înregistrare Video, face fotografii și de lumină în infraroșu, toate pot fi realizate prin acest multi-funcțional element.Mai mult decât atât, ele pot fi activate prin simpla atingere a unui buton.Portabile, de dimensiuni si greutate redusa face usor de purtat si transportat.

5. Built-in Baterie Reîncărcabilă: Acest buzunar de dimensiuni camera poate înregistra video și, de asemenea, fotografii.Înregistrează până la 65 de minute de video în full 2K rezoluție și până la 70 de minute atunci când se utilizează o rezolutie de 1080P atunci când bateria complet încărcată.

Format Video: AVI

Bucla De Înregistrare

Temperatura de lucru-5-40 grade.Vă rugăm să folosiți camera la o temperatură adecvată.

Capacitate baterie: 3.7 V/500 mAh Baterie cu Litiu

Înregistrarea ultima dată: 70 minute

Suport TF card de memorie: 4GB la 32GB

Format inregistrare: WAV

Format Video: AVI

Sistem compatibil: Windows 2000 si mai sus

Culoare:negru

Material: ABS

Conținutul Pachetului:

1 x Mini DVR Auto Camera

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Sososweet.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Am f tu esti din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Adauga un comentariu

Rating: