Reflexie Bratara Mare Vizibilitate Reflexie Curea Pentru Alergători Reglabil În Aer Liber Siguranță Reflector Curele Brațul Curea De Încheietura Mâinii De Viteze

  • 2.98lei
  • 5.90lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Material: Bumbac
  • Origine: China Continentală

Sku: s286119

Caracteristici:

1. A promova Siguranța: - reflectorizant de funcționare a echipamentelor de costume pot fi uzate sau reparate pe incheieturi sau glezne pentru a vă reaminti alții că cel mai evident efect de reflecție în întuneric poate arăta în mod eficient pe alții poziția dumneavoastră și lăsați-le să se pregătească în avans.

2. Varietate de Poartă Metode: Acolo sunt destul de curele pentru tine, le puteți folosi în mod corespunzător, și poate fi folosit ca arm benzi, benzile de încheietura mâinii, gleznă benzi, picior benzi, etc. pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

3. Circular Intermitent Efect: trupa reflectorizant este facut din verde fluorescent si portocaliu țesături, cu 360 de reflexie și de vizibilitate.Efectul puternic face banda poate fi folosit în cele mai multe weathers, cum ar fi ploaie, ceață și întuneric, și este potrivit atât pentru zi și noapte .

4. Reglabil si Confortabil Design: reflectorizante de funcționare echipament este potrivit pentru majoritatea oamenilor, indiferent de sex și vârstă.

5. Potrivit pentru Activități în aer liber: reflectorizante banderola este considerat un accesoriu practic pentru activități în aer liber, care pot aminti pe alții de propria lor poziție, și este potrivit pentru rularea, mersul pe jos câine, ciclism, alpinism, drumetii, alergare, drumeții, ciclism, expediție, patrulare, etc. Pentru a proteja siguranța dumneavoastră și a celorlalți.

6. Mai multe Ocazii: La trupa reflectorizant este conceput pentru a aduce mai multă siguranță în aer liber prin intermediul memento și ochi-prinderea caracteristici.Este potrivit pentru rularea, mersul pe jos, ciclism, alpinism, drumetii, jogging, alergare, drumetii, echitatie o motocicleta, a explora, de patrulare sau alte activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Trupa Reflectorizant

Material: chingi elastice

Culoare: verde Fluorescent

Benzi reflectorizante: de a evidenția

Dimensiune: interval de reglare: aproximativ 22-48cm/8.66-18.90 inch

Lățime: aproximativ 4cm/1.57 inch

Lista De Ambalare:

1 x Bandă Reflectorizantă

Note:

1. Culoarea produsului poate fi ușor diferită de imaginea din cauza de iluminare diferite și Setările de pe ecran.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Asigura Noapte de Siguranță】Reflectorizante Centura poate fi fixat la încheietura mâinii sau glezna pentru consolidarea noapte de siguranță, care amintește în mod constant de alte persoane și poate arăta în mod eficient pe alții în cazul în care ești.

2.【Multi-funcție de Design】Echipat cu un multi-funcțional metode de a purta design, Reflexie Bratara poate fi folosit ca un arm band, trupa încheietura mâinii, gleznă bandă, bandă la picior, etc, și de a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

3.【Reflectorizante unice de Design Exterior】Noapte de Rulare este echipat cu 360 reflectorizante unice de design, cu vizibilitate mare, care are un evident efect de reflecție în întuneric și poate fi folosit în orice condiții meteorologice.

4.【De Material de bună Calitate】Reflectorizante Picior Curea-a făcut o selecție strictă de panglici elastice material, care este reglabil, extensibil, puternic și rezistent și poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

5.【Aplicare extensivă】Lucru pentru majoritatea oamenilor, Reflectorizante Brațul Curea este considerat un accesoriu practic pentru activități în aer liber, care este bun pentru rularea, mersul pe jos, ciclism, alpinism, drumetii, jogging, mersul pe motocicletă, explora, și de patrulare.

Adauga un comentariu

Rating: