Noul Multifuncțional Cârlige Casca Motocicleta Cuier De Perete Jacheta Suport De Cârlig Pentru Cheile De Uz Casnic Cârlige De Perete

  • 126.29lei
  • 200.48lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s322097

Noul Multifuncțional Cârlige Casca Motocicleta Cuier de Perete Jacheta Suport de Cârlig pentru Cheile de uz Casnic Cârlige de Perete 1.Pune-Ți Casca Organizat: casca de montare pe perete este un simplu și practic cuier de perete, care pot sprijini cu fermitate casca, design oferă o suprafață mai mare pentru a preveni linie de rupere sau deformare.

2.Utilizări Multiple: Acest cuier de perete face haina sau jacheta ta (chiar umbrelă de ploaie) gata și ușor accesibile.Este Perfect pentru case, birouri, hambare, vile sau garaje.O alegere perfecta pentru toate tipurile de casca.Un perete de depozitare organizator pentru jachetă, mănuși, chei, etc.

3.Accesorii motociclete Organizator: O simplă și sigură soluție pentru a permite tu si invitatii tai pentru a stoca obiecte de valoare.O alegere perfecta pentru camera de zi, birou, bucatarie, intrare, etc. Un trebuie să-au element pentru motocicliști.

4.Ușor de instalat: Acest perete suport cască poate fi ușor de montat pe perete pentru a obține toate dvs. de motociclete accesorii organizat.

5.Rack de afișare: Cu elegant și design curat, acest suport cască poate fi utilizat pentru a afișa casca.

dimensiune:33 x 18cm

Material:Metal+lemn

culoare:așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

1 * Casca Rack

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: