3 Dimensiuni de Cauciuc Piscină Plug Piscină Retur Plug Piscină Plug Splitter Plug Piscină Plug pentru Piscina supraterana Interioare Piscină

  • 55.78lei
  • 74.38lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s334825

Piscină Dopuri: puteți obține 3 din cauciuc negru de expansiune dopuri, dimensiuni 3, 1 inch (2,5 cm), 1,5 inci (3,8 cm) si 2 cm (aproximativ 5,1 cm) pentru utilizarea de zi cu zi și de înlocuire are nevoie , pentru a vă ajuta să vă protejați piscină în iarna rece.

O gamă LARGĂ de APLICAȚII: Acest bazin dopul poate fi folosit ca un dop teava pentru a preveni refluxul și pentru a preveni intrarea în conducte în timpul iernii; această extensie dop are, de asemenea, alte utilizări, cum ar fi testarea piscină presiune și prevenirea piscină sangelui in echipamente de întreținere.

Performanță stabilă: piscina De iarnă dopul este din cauciuc, care este stabil si robust; în plus, această piscină fir reveni dop este, de asemenea, cu atenție artizanale pentru a rezista la frig și nu va aluneca sau psihiatru; acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Practic: Aceste dopuri de cauciuc expandabil proteja piscina sanitare de prevenire a accesului la conducta; trebuie doar să șurub plug în retur a apei; cu filet exterioară a conductei de retur prize ajuta la prevenirea conducte de rupere.

Aduce confort pentru viața de zi cu zi: Aceste piscină skimmer dopuri pot fi folosite ca instalații sanitare prize, și filetate piscină reveni sanitare prize sunt potrivite pentru iarna sol și bazine de înot; le puteți folosi în piscine în aer liber, bucătărie și baie chiuvete, și mici bazine de înot interioare.

Culoare:negru

Material:cauciuc

Conținutul Pachetului:

3 x Prize Pool

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: