2 buc 12V/24V USB Priză Cu Voltmetru Comutator, Quick Charge 3.0 Dual USB, Priza de Putere, Încărcare Rapidă USB Încărcător

  • 102.34lei
  • 146.17lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s346875

ACTUALIZAT MATERIAL: masina portul USB este mai rezistentă decât tradiționale de modele din plastic, cu textură mai bună și mai înaltă temperatură de rezistență datorită materialelor avansate.de aceea, este mai sigur decât plastic încărcătoare.

ÎNCĂRCA mai REPEDE: Echipat cu un high-calitate Dual QC 3.0 12 volți USB priza ajută a încărca două dispozitive compatibile simultan până la 4X mai rapid decât convenționale de încărcare.

A ECONOMISI ENERGIE: Dispune de un push-butonul tip care este mult mai stabil pe control decât alte atingere de buton, vă permite pentru a dezactiva LED-uri voltmetru afișa cu ușurință pentru a economisi bateria atunci când nu este în uz.

În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU a UTILIZA: Supraîncărcarea, scurt-circuit de protecție pentru a asigura o încărcare de siguranță, datorită Built-in de siguranțe și de control inteligent cip.O rezistent la apa si Praf-dovada de cauciuc USB capac mai bine își protejează circuitul intern și îmbunătățește durata de viață eficient.

Voltmetru LED Culoare: Albastru

Tensiune de intrare: DC 12V-24V

Tensiune de ieșire: DC 3.6-6,5 V/3A, 6.5 V, 9V/2A, 9V-12V/1.5 a

Produs Dimensiune: 2.36 x 2.05 cm

Portiforium Dimensiune: 1.06 inch

Max Ieșire: 36W(18W fiecare)

Material:ABS

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

2 * USB Priza

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: