25mm Filtru de Aer Conducta de Admisie Kit Masina de Încălzire Filtru de Aer Conducta de Admisie Interne Sau Externe Instalației de Încălzire a Aerului Accesorii 2021

  • 10.81lei
  • 24.04lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Origine: China Continentală

Sku: s347672

Caracteristici:

1. Acesta poate fi utilizat în vehicule, de stocare a energiei bateriei auto și alte tipuri de vehicule de incalzire.

2. Interne sau externe de instalare.

3. Structura compacta, usor de instalat.

4. Gratuit încovoiere, rezistență la căldură.

5. Este foarte potrivit pentru cresterea fluxului de aer motor, filtru de aer sau de aer de admisie kit.

Caietul de sarcini:

Material: folie de aluminiu si PVC (policlorură de vinil)

Diametru: 25 mm/0.98 inch

Culoare: negru

Temperatura de lucru: -40℃~250℃

Alungit lungime: aproximativ 50cm/19.69 inch

Lista De Ambalare:

1*Filtru De Aer

1*Țeavă De Admisie

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【La Ultima】Auto de încălzire țeavă conductă este mai rezistent la căldură și rezistente la coroziune decât alte materiale și este mult mai potrivit pentru mașina de încălzire.Chiar dacă vom folosi pentru o lungă perioadă de timp, nu este ușor să fie deformat sau deteriorat.

2.【A îmbunătăți Eficiența de Operare】este perfect pentru cresterea fluxului de aer motor, filtru de aer sau de aer de admisie kit.Îmbunătăți încălzire eficiența de operare.Filtrul de Aer conducta de admisie kit poate fi îndoit în mod liber și are o excelentă rezistență la căldură.

3.【Compact Și Portabil】 Aceste Conducte de Încălzire conducte sunt de dimensiuni mici și convenabil pentru noi, pentru a transporta în jurul valorii de și în orice loc.Putem folosi cu ușurință aceste spațiu de conducte ori de câte ori și oriunde vrem.

4.【Instrumente-Instalare Gratuit】 panoul frontal de Încălzire conductă de țeavă este detașabil, care este convenabil pentru noi să-l demontați.Deci orificiile pentru șuruburi sunt ușor de instalat.Chiar și un novice poate Masina le cu ușurință.

5.【Domeniul de aplicare】materiale de Înaltă calitate au fost folosite pentru a crea aer cald de evacuare a conductei de aerisire.folosit mai ales pentru diesel generator de aer seturi.Este incredibil de rezistent și ușor de utilizat.

Adauga un comentariu

Rating: