Lumenier Dualitate DUAL-MOX HD 2.4/5.8 GHz Dual-Band Antena Combo (4buc)

  • 358.88lei
  • 448.61lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • irx4, robptsky tip c, expresslrs happymodel, diy părți din nailon, Transmițător
  • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
  • Varsta Recomanda: 12+y, 14+y
  • Patru-wheel-Drive Atribute: Montaj
  • Numărul De Model: Dual-Band Antena
  • Origine: China Continentală
  • Ampatament: Placa De Fund
  • Material: Material Compozit

Sku: s34782

La Lumenier Dualitate DUAL-MOX HD 2.4/5.8 GHz Dual-Band Antena patru piese bundle este pentru DJI Ochelari FPV V2. DUAL-MOX este un liniar antenă direcțională special conceput ca un upgrade pentru DJI FPV Drone Ochelari de protecție.Dualitatea antene oferi îmbunătățit 2.4/5.8 Ghz recepție într-un factor de formă compact.Asta-i drept, aceasta antena va lucra pe ambele 2.4 GHz sau 5.8 GHz frecvență!

La Lumenier Dualitate DUAL-MOX HD Antena a fost creat în parteneriat cu renume mondial antena designerul Hugo de TrueRC să-ți aduc această Dual-Band aftermarket antena conceput ca un înlocuitor direct și upgrade-ul pentru stocul DJI antene pe DJI Ochelari FPV V2. Dualitatea antena a fost făcută de la sol până la a fi un meci perfect pentru DJI ochelari de protecție.Dualitatea antene sunt de forma-montaj, profil redus, de potrivire de culoare, direct connect RP-SMA, și toate acestea cu o performanță îmbunătățită.

Dualitatea DUAL-MOX HD este un liniare antenă direcțională, conceput cu digital HD de transmisie/recepție în minte.Pe deasupra, este, de asemenea, 2 antene, într-una fiind în măsură să eficient funcționeze atât ca un 2.4 GHz si 5.8 GHz antenă.La Lumenier Dualitate DUAL-MOX HD a fost personalizat în continuare pentru a fi direct fit pentru DJI Ochelari FPV V2. Dualitatea DUAL MOX HD vine cu un plug și să se joace gata conector RP-SMA proiectat direct și în siguranță șurub pe DJI Ochelari de protecție.Nu sunt necesare adaptoare!Acest lucru face ca pentru un ultra-compact și eficient de configurare, deoarece nu aveți nevoie să-și piardă orice dB cu alte adaptoare.

Notă: Ochelari de protecție NU sunt incluse.

Caracteristici

Mare Câștig Antenă Direcțională

Dual-Band Technology (2.4/5.8 GHz)

Inginerie De Calitate

Precizie De Tuning

Cel mai Lung Interval Dual-Band Ochelari de cal Antena upgrade pentru DJI FPV Drone

De asemenea, funcționează de mare ca un 2.4 GHz raza lunga antena transmițătorului upgrade pentru Dual-Band Antena Tehnologie

Proiectarea o singură antenă de bandă de o astfel de performanță incredibilă este destul de greu, dar face acest lucru într-o rețea cu bandă dublă este aproape imposibil.Până acum!

Dualitatea antena dispune de una dintre cele mai avansate Dual-Band rețelele disponibile astăzi.Nu numai că au o performanță de neegalat, dar a reușit să facă acest lucru într-un ultra-compact, 5g pachet.În cazul în care alte antene facă sacrificii pentru a reduce dimensiunea Dualitatea antena design este capabil de a păstra toate beneficiile în timp ce în același timp, să fie incredibil de mici.

Precizie De Tuning

Fiecare Dualitate antena vine din fabrica au fost tocmai QC verificate în timpul și după montaj.Turnate din plastic de fixare cleme adăuga un plus de suport pentru cablu semi-rigid la lipire punct de conexiune.Bun nu e de ajuns, Lumenier și TrueRC au intensificat la următorul nivel de precizie de fabricație.Inginerie de calitate cu Materiale de Înaltă Calitate

La Lumenier Dualitate antene sunt produse de înaltă calitate, cu pierderi mici de materiale.Materialul este cheia pentru o bună calitate de antenă, și cu atât mai mult când vine vorba de performanță.Această tehnologie, împreună cu o precizie de fabricație rezultatele într-un top-of-the-line de antena de recepție.Acesta este conceput pentru a lucra cu DJI HD FPV Ochelari de 2,4 si 5,8 GHz, și este capabil de a primi semnale de până la mai mulți kilometri distanță.Caietul de sarcini

Lățime De Bandă: 2.4 GHz-2.5 GHz Și 5.65 GHz-5.925 GHz

Gain: 5.9 dBic

Lățime de fascicul: Orizontal: 120deg Vertical : 80deg

Greutate: 7g (Per Bucata)

Radiații Eficiență: până la 99%

Dimensiuni: 78x39mm

Conector: RP-SMA

Polarizare: Liniare

SWR:

*În Curs De Brevetare Design Include

4x Lumenier Dualitate DUAL-MOX HD 2.4/5.8 GHz Dual-Band Antene High-Gain

Adauga un comentariu

Rating: