Cresterea Parului Ulei Esență Extract De Ceapă Ulei Pentru Cresterea Parului Organic Suc De Ceapa Ulei De Păr Pentru Păr Deteriorat Uscat Și De Creștere

  • 8.50lei
  • 12.14lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Gen: De sex masculin
  • Origine: China Continentală

Sku: s476875

Descriere:

Revigora Păr Uscat și Deteriorat - Întineri încuietori fără viață în ulei de păr scalp uscat grijă pentru femei sau barbati cu antioxidant bogat în Ceapă Roșie și Ulei din Semințe de Negru.

Lupta Înapoi Împotriva Încreți - Non-lipicios și rapid de absorbție nostru de ulei de par pentru ondulat părul creț calmeaza, hidrateaza si sigilii în umiditate.

Hrănește și protejează - Trata și de a îmblânzi părul sălbatic creștere cu ulei, care combină un amestec puternic de presate la rece, uleiuri de par pentru cresterea parului.Nostru Negru Semințe de Ulei de Ricin pentru cresterea parului formează o barieră de protecție împotriva factorilor de stres din mediu precum razele UV, caldura daune, și a poluării

Caracteristici:

Conținut Net: 30ml、10ml

Lista:

1*Ceapa Semințe Negre De Ulei De Păr

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Ajuta Cresterea Parului】ceapa semințe negre de ulei de păr ajută la creșterea părului și ajută la combaterea uscat, deteriorat si subtierea parului.Întărește rădăcinile și de a face parul mai mult.

2.【Multi Scop】vă Ajută să creați un par sanatos mediu de creștere și de a furniza substante nutritive pentru foliculii de par.Capacitatea este suficientă pentru nevoile dumneavoastra.Ușor și compact, ușor de depozitat și de transportat, și potrivit pentru acasă și uz hotelier.

3.【Reparații Fragile Foliculii de Par】Îmbunătăți mediul de creștere a foliculilor de par, elimina blocat foliculii de par și de a promova cresterea sanatoasa a parului intr-un timp scurt.

4.【Supliment Radacina Parului Nutritie】parul ceapa ulei pot acționa direct pe radacina parului pentru a suplimenta nutrientii necesari pentru cresterea parului si face parul sanatos si gros.

5.【Intens Hrănitoare】Acest multi-scop ceapa ulei de par pentru cresterea parului contine o varietate de extracte de plante naturale care oferă imediat și hrănire intensă pentru a trata parul foarte uscat, fără a fi gras.

Adauga un comentariu

Rating: