Profesor De Mare Tote Pungi Cu Maner De Stocare Portabile Organizator Caddy Tote Cu Buzunare Pentru Clasă

  • 70.93lei
  • 144.80lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Varsta Recomanda: 12+y
  • Origine: China Continentală
  • Material: Plastic

Sku: s48214

MULTI-SCOP TOTE - Combinarea de utilitate cu stil, acest profesor tote este o soluție finală pentru a transporta tot ce ai nevoie pentru școală și ex-curriculum activități.

CALITATE PREMIUM - Fabricate din poliester durabil, este ușor, dar foarte rezistent.Ușor pentru a șterge cu o cârpă umedă.

O MULȚIME DE SPAȚIU - 5 cutat buzunare exterioare in fata si in spate pentru insigna, chei, balsam de buze, cremă de mâini, pixuri și creioane pentru acces ușor; 2 ochiurilor de plasă buzunare laterale pentru sticle de apă; 5 buzunare interioare pentru obiecte de valoare, cum ar fi telefon, portofel, etc. Compartimentul principal este suficient de incapatoare pentru ascunzindu cărți, planificator, student teme, Note Lipicioase, note, agrafe, un portabil dosar și mai mult.

nu e prea mare pentru a fi incomode sau prea mici, doar mărimea potrivită.Stă pe cont propriu atunci când sunt pline și aplatizează atunci când gol pentru depozitare ușoară.

Cel MAI bun PROFESOR E - CADOU Pentru Profesor Apreciere Zi sau Săptămână, de Crăciun.Obține unul pentru copilul tău Artă, Știință și Profesori de Muzică!

culoare: violet/negru+roșu/trandafir rosu/albastru+rosu

Material: poliester

dimensiune: 13.6x5.7x8.7inch

Conținutul Pachetului:

1 * Profesor Geanta De Transport

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: