7-În-1 6200 Praf De Gaz De Respirat Jumătate Masca De Fata Pentru Pictura Pulverizare Lustruire Organici, Vapori, Gaze Chimice Filtru De Protectia Muncii

  • 32.40lei
  • 49.07lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Numărul De Model: 7-În-1 6200
  • Origine: China Continentală
  • Denfense Obiecte: Gaz Ecologic
  • Utilizare: munca

Sku: s50561

Reutilizabile Jumătate Față Acoperi, 6200 Acoperirea Feței cu Ochelari de Jumătate masca facială Împotriva Organice Vapori/Miroase/Azbest, Ideal pentru Pictura, Lustruire, pentru prelucrarea Lemnului, de Sudura, de Decor...

Despre acest articol

UȘOR de PE ȘI în AFARA: Rapid Design de Blocare Oferă un Ușor, 1 Atingere de Mână verticală Mecanism pentru Punerea Fata Piesa pe și în Afara în Timp ce se Deplasează în și din Zonele Contaminate.

CONFORTABIL: Reglabil Ham Cap de Asamblare Promovează un Confortabil Cap Reglabil Leaganul; de Lungă Durată Poliester/Spandex Curele.

COOL CONFORT: Proprietate Rece Supapei Este Proiectat pentru Ușor de Expirație pentru a Ajuta la mentinerea Purtatorul mult Mai Confortabil.

DURABIL: Silicon Rezistent dispozitiv de etanșare Oferă Confort, Durabilitate și Stabilitate, Cu o Moale, dar Ferm Sigiliu.Păstrează Forma la Foc Mare Mediu.

PROFIL REDUS: Jumătate Față de o Bucată de Design Oferă un Câmp Larg de Vedere și Compatibilitatea Cu Sudura si Slefuire Scuturi.

REDUCE ABURIREA: Expirație Capacul Supapei Direcționează aerul Expirat și Umiditate în Jos pentru a Reduce Aburirea Feței Scuturi.

COMPATIBIL: Baionetă de conectare este compatibil cu toate 3M baionetă stil de cartușe și filtre.

LARG de APLICARE:Ideal pentru locuri de muncă și să se joace:stiinta, munca în aer liber, de lipit, de cale ferată, de fabricatie, sawfly, atelier, drujba lucrător, curățenie, construcție, desert, designer, electricieni, teren agricol de muncă, cu laser, prelucrari mecanice, mecanica, etc.

SERVICII SATISFĂCĂTOARE:Ne-am angajat să vă asigure că sunteți 100% mulțumit.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați direct.

Notă:

1.Utilizare: volumul concentrației de oxigen din aer este de nu mai puțin de 18% , la temperatura mediului ambiant de minus 30 de grade Celsius la 45 de grade Celsius.

2.Masca nu poate fi folosit pentru tancuri și alte recipient închis, mediu de lucru, nu se aplică gazelor utilizate pentru alte medii .

3. Verificați cu atenție înainte de utilizare, verificați dacă componentele intacte, supapa de expirație foaie și supapa de aspirație foaie este sigilat pentru organism combinație cartusele sunt aproape împreună , canistre cartuș de filtru este liber

Când vom trimite comanda?

După primirea comenzii, va vom trimite comanda dvs. în termen de 48 de ore. (Cu excepția sărbătorilor)

Cât timp va dura pentru mine să primesc pachetul?

Vom folosi logistică rapid, de obicei livrate în termen de 20 de zile, dacă nu ați primit pachetul dupa 30 de zile,va rugam sa ne contactati,va vom ajuta.

Despre feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ.Vă rugăm să informați-ne imediat si va vom oferi cele mai bune servicii și soluții.

Vă rugăm să rețineți :

1. Vă rugăm să completați în numele tău complet și adresa completă, inclusiv numărul de apartament, stradă, oraș, regiune și țară.

2. Nu putem controla timpul de livrare, pentru că este manipulat de către un serviciu terț, Dar în cazul în care pachetul nu poate ajunge după livrare protecție, vă rugăm să ne contactați, vă vom ajuta să-l urmăriți și să vă dea un răspuns satisfăcător.

3. Când vine pachetul, vă rugăm să verificați-l față în față și să semneze pentru ea.

Adauga un comentariu

Rating: