De Recunoaștere a vocii Module Cu 5Pcs INMP441 Microfon Omnidirectional Module

  • 156.98lei
  • 218.05lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • mini camera wireless 2 voce, microfon smd 46, camera de recunoaștere facială, microfonul 9 smd, led-uri albe module mini, microfon smd j4 core, j320 microfon 5pcs, modulul max98357a, 5pcs bts7960 module, i2s amplificator max98357a
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: China Continentală

Sku: s5168

2 Set Accesorii Electronice: 5 x Microfon Omnidirectional Modulul & 1 set x Modul de Recunoaștere Voce

potrivit pentru cele mai multe cazuri care implică control vocal.

Acesta primește comenzi de configurare sau răspunde prin port serial de interfață.Cu acest modul, putem controla masini sau de alte dispozitive electrice de voce.

Acesta poate stoca 15 bucăți de instrucțiuni vocale.

Cele 15 piese sunt împărțite în 3 grupe, cu 5 într-un grup.În primul rând ar trebui să înregistreze vocea instrucțiuni de grup de grup.

La INMP441 este o înaltă performanță, consum redus de energie, ieșire digitală, omnidirectional MEMS microfon cu jos de port.La

Complet INMP441 soluție constă dintr-un senzor MEMS, de condiționare a semnalului, convertor digital analog, filtru anti-aliasing, de gestionare a energiei și industriei standard de 24-bit I2S interfață.I2S interfață permite INMP441 să fie conectat direct la procesoare digitale, cum ar fi Dsp și microcontrolere fără a fi nevoie de un codec audio pentru utilizare în sistem.

La INMP441 are un mare semnal-zgomot și este o alegere excelentă pentru near field aplicații.La INMP441 are un tv cu bandă largă de frecvență răspuns că rezultatele în înaltă definiție de sunet natural.

Dacă avem nevoie pentru a pune în aplicare instrucțiunile din alte grupuri, ar trebui să importăm primul grup.Acest modul este vorbitor independent.Dacă prietenul tău vorbește instrucțiuni vocale în loc de tine, aceasta nu poate identifica instrucțiunea.

Tensiune De Alimentare: 4.5-5.5 V

Curent: mai Puțin de 40mA

Interfață digitală: 5V TTL nivel de interfață UART

Analog Interfata: 3.5 mm mono-canal microfon conector + microfon pin interfață

Culoare:Negru

Material:ABS+Plastic + metal

dimensiune:3.1 x 5 x 1,5 CM

Conținutul Pachetului:

5 x Microfon Omnidirectional Module

1 x Modul de Recunoaștere Voce

1 x Microfon

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: