Nou-Gips-carton Kit de Reparare 12buc Aluminiu de Reparații de Perete set de Patch-uri, 4/6/8 Inch Plasă din Fibră de, Perete Uscat Găuri Patch-uri de Reparatie de Metal Patch

  • 88.36lei
  • 124.44lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • lambriuri, Panouri, Decor Acasă, acustic panou de perete
  • Origine: China Continentală
  • Nume De Brand: FGHGF
  • Material: Plastic
  • Certificare: NICI unul

Sku: s6117

Nou-Gips-carton Kit de Reparare 12buc Aluminiu de Reparații de Perete set de Patch-uri, 4/6/8 Inch Plasă din Fibră de, Perete Uscat Găuri Patch-uri de Reparatie de Metal Patch

Reparații de perete Trusa de prim ajutor: Sunteți încă confuz cu privire la dimensiunea?Combinația noastră perfect rezolvă probleme de diferite dimensiuni.

Material: Acest autoadezive ecran patch-uri este realizat din material de calitate, greutate de lumină și de înaltă rezistență, repararea gips carton patch-uri cu auto-adeziv suport pentru o aplicare usoara, aderenta buna, potrivit pentru repararea cele mai afectate de suprafață, acesta va rămâne pentru o lungă perioadă de timp.

Ușor de Utilizat: în Primul rând curată și uscată gaură în perete, rupe suport și se aplică gips carton patch-uri în zona gropii,se aplică uniform tencuiala cu o racleta.Este foarte ușor de utilizat.

Aplicate pe scară largă Utilizare: Acest gips-carton patch-uri de reparatie este folosit pentru toate tipurile de găuri în bucătărie acasă, clădire de birouri, fabrici etc.

culoare:Argint

Material:Metal

dimensiune:20 x 20 cm,15 x 15 cm,10 x 10 cm

Conținutul Pachetului:

8 x din aluminiu patch-uri de reparatie(4x4inch)

2 x aluminiu patch-uri de reparatie(6x6inch)

2 x aluminiu patch-uri de reparatie(8x8inch)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Adauga un comentariu

Rating: