2MP 1200P 8MM 10M Wireless WIFI Endoscop de Inspecție Camera CMOS Borescope

  • 132.57lei
  • 165.72lei
( 0 Recenzii )
Disponibilitatea: În stoc

Tag-uri:
  • Plug Type: UE plug
  • Nume De Brand: noi aterizare
  • Tip Cablu: Sârmă Moale
  • Lentila (mm): 8mm
  • Numărul De Model: Alte

Sku: s65718

Caietul de sarcini ★IP68 rezistent la apa: IP68, Oferind aparat de fotografiat impermeabil sondă și cablu permite să lucreze în mai multe mediului.Obiectivul și tuburile sunt rezistente la apa cand unități este asamblat complet,potrivit pentru inspectarea obiecte subacvatice. (Notă: WiFi cutie nu este rezistent la apă) ★1200P Full HD: Adoptarea 2.0 MP senzor,rezolutie are actualizat la 1200P Full HD(1600 x 1200),mult îmbunătățită calitatea imaginii și controlul zgomotului. 8 lumini LED-uri reglabile pe camera sfat îmbunătățește vizibilitatea în locuri întunecate. ★Ușor de Funcționare: Nu este nevoie de un local wifi, Wifi cutie creează propria rețea wifi.Nici un plus de putere de aprovizionare,WiFi emițător-a construit-în baterie.Cablu Semi-rigid poate îndoi și țineți-o forma de a accesa o mare varietate de limitat loc pentru a se întâlni cu diferite folosind are nevoie. ★Mare Compatibilitate: partea De client suport pentru Android/iOS/Windows/Mac sisteme.Pentru dispozitivele iOS,susține 7.0+, căutare HD "VEDEA" în APP Store.Pentru dispozitiv Android,suport 4.2+ căutare HD "VEDEA" în Google Play.Pentru windows,vă rugăm să verificați manualul de utilizare pentru link de download.Pentru Mac,de căutare "Photo Booth","QuickTimePlayer". ★Design Multi-Scop: Acest portabil wifi, camera de inspecție ar putea fi utilizate pentru HVAC (încălzire, ventilație, aer condiționat) de inspecție, conducta de ventilație, echipament de mașină,motor,cablu de rutare,auto/barca/avion sau de aviație de inspecție și întreținere, auto și vehiculelor, etc.

Acest nou endoscop wifi, camera de inspecție este cel mai bun endoscop.Are puternic și stabilitate wifi, Super HD de imagine și video pixel, Se poate lucra perfect cu Android 4.2+ și IOS 7.0+ smartphone.Va fi cel mai bun instrument de control pentru utilizator de smartphone.

Dispozitivele de sprijin sistem de OPERARE Android 4.2+ și IOS 7.0+ pentru a rula Aplicația și a vizualiza video live.

Note Importante

Camera noastră este prezentat cu focus fix,(Nu zoom), prin Urmare,în scopul de a obține cea mai bună calitate a imaginii, cea mai bună distanță de observare este de aproximativ 1.2 Inch-3.2 Inch, Prea departe sau prea aproape poate afecta atât imaginea/video de calitate

1.Porniți WiFi cutie, se va genera un semnal wifi pe nume " ",

3.Deschide preinstalate "HD VEZI" App pe dispozitivul dvs. de a utiliza aparatul foto (Vezi video live).

Scenarii De Aplicare

2:de uz Casnic de curățare și întreținere

4:conducta de Apă de investigare și întreținere

6:Inspecția de greu-la-ajunge / greu-să-vedea locuri

1×Wireless, camera de inspecție

1×10 M (33ft) Cablu semi-rigid

1 X Manual De Utilizare

Adauga un comentariu

Rating: